Vi i Rosenform arbeider for at du skal få en god opplevelse i vår nettbutikk.

Du kan lese vårt personvern her: Personvern

Angrerett:
Rosenform følger norsk lov vedr. angrerett for varehandel på nett. Ved retur av nettordrer ber vi deg ta kontakt pr. e-post til kundeservice@rosenform.no før varene sendes i retur. Vennligst oppgi ordrenummer og artikkelnummer i e-posten for rask og effektiv behandling av din henvendelse. Du kan benytte angreretten for hele eller kun deler av ordren.
https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-2
Returpolitikk ved angrerett:
Nettordrer må returneres innen 14 dager ved angrerett.
Returnerte varer skal ikke være brukt eller vasket.
Vi godtar ikke retur av varer uten original merkelapp og/eller innpakning.
Vi godtar ikke retur av undertøy og/eller badetøy.
Sko skal returneres i original skoeske. Original skoeske skal ikke benyttes som transportemballasje alene.
Kunden må selv dekke fraktkostnad for retur av varer. Vi anbefaler ved retur av varer at pakken sendes som pakke med sporing for din dokumentasjon. Pakker sendt som brevpost sendes på egen risiko.
Dersom varen returneres vil beløpet for returnerte varer bli tilbakeført til kortet som ble benyttet ved betaling. Fraktkostnader refunderes ikke.
Vi kan også motta retur lokalt i vår butikk. Ved retur lokalt i butikk må utfylt angrerettskjema og ordrebekreftelse medbringes. Dersom varen returneres lokalt i butikk kan du velge å få utstedt en tilgodelapp, bytte i andre varer, eller tilbakeføring av beløpet til kortet som ble benyttet ved betaling. Det utleveres ikke kontanter som refusjon for retur av varer lokalt i vår butikk.
Returadresse:
Rosenform AS
Vangsvegen 1
5470 Rosendal
Bytte av varer:
Dersom du ønsker å bytte varer som er kjøpt i vår nettbutikk må du benytte angreretten og sende varen i retur. Vi dekker ikke fraktkostnader for retur og bytte av varer med angrerett. Kjøpsbeløpet for varene, ekskludert fraktkostnad, vil bli kreditert til det betalingskortet som ble benyttet ved kjøp. Varene du ønsker å bytte til må så bestilles som et ordinært kjøp i nettbutikken.
Du kan eventuelt komme innom vår butikk i Rosendal for bytting av varer, husk da å ta med ordrebekreftelse. Det kan utstedes tilgodelapp eller tilbakebetaling til din bankkonto for differansesum ved bytte lokalt i vår butikk. Det utleveres ikke kontanter som refusjon for differansebeløp ved bytte av varer som er kjøpt i vår nettbutikk.

Alderskrav:
Du må være fylt 18 år for å handle i vår nettbutikk.
Kortinformasjon:
Når du handler hos Rosenform blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
Betaling:
Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.
Forhåndsbetaling:
Viss du ønsker å forhåndsbetale varene, velger du dette i betalingsbilde. Da blir varene reservert inntil vi har mottatt din betaling (normalt 2 virkedager) i banken. Du vil motta en e-post med med ordrenr og bank informasjon. Ordren må betales innen 7 dager fra du har mottatt e-post. Benytt konto nr. 3460.07.56003 hos Sparebank1-SR Bank.
Misbruk avkort:
Hvis du tror at kortet ditt er blitt misbrukt i vår nettbutikk, ta kontakt med Nets eller kortutsteder.
Uforutsette hendelser:
Vi tar forhold om feil ved lagersaldo, priser og din ordre. Viss det skulle oppstå en feil, vil vi snarest ta kontakt med deg og prøve og løse dette på best mulig måte.

Du kan lese våre kjøpsbetingelser her: Kjøpsbetingelser

Frakt og levering:
Vi sender varer som klimanøytral servicepakke, distribuert av Posten og Bring. Forsendelsen kan hentes på postkontor eller post-i-butikk i nærheten av der du bor. Du vil motta en e-post med sendingsnummer når pakken er registrert og klargjort for sending. Pakken kan spores via sporingstjenesten som finnes på Posten og Bring sine nettsider. Pakken kan spores senest 48-timer etter den har forlatt lageret vårt. Når pakken er klar for henting vil du motta informasjon fra Posten eller Bring om hvilket utleveringssted pakken befinner seg. Vi har leveringstid på ca. 2 – 5 dager.
Varer og ordrer kan også hentes i butikk dersom ønskelig. Husk å velge «hente i butikk» i kassen før ordren fullføres for betaling. Varen må hentes i butikken innen 1 uke fra bestilling.
Fraktkostnad kr. 89,-. Gratis frakt for alle ordrer med ordresum over kr. 1500,-.
Skadet eller manglende forsendelse:
Skulle pakken være skadet eller forsvunnet under transport ber vi deg om å sende oss en henvendelse snarest til kundeservice@rosenform.no.
Avbestilling:
Alle bestillinger via vår nettside er bindende. Dersom du ønsker å avbestille varene må du raskest mulig gi oss beskjed på e-post til kundeservice@rosenform.no evt på telefon 53481988, så vil vi –viss mulig – kansellere ordren.
Uavhentedepakker:
Fristen for å hente pakker og andre sendinger på postkontorene er 14 dager. Dersom du ikke henter sendingen innen 14 dager blir sendingen returnert til avsender. Posten og Bring sender ut to varsler; hentemelding ved ankomst og en påminnelse. Avsender eier sendingen til den er utlevert og har krav på å få den tilbake hvis den ikke er hentet innen fristen på 14 dager. Uavhentete pakker blir belastet med et gebyr på kr. 49,- + fraktkostnad fra transportøren. Ordren vil bli kansellert når pakken er mottatt i retur fra transportøren. Beløp til gode vil bli refundert til det betalingskort eller bankkontonummer som ble benyttet ved betaling, med fratrekk av gebyr og fraktkostnad for retur. Eventuelt gjenstående skyldig beløp vil bli innkrevd via tilsendt faktura.
Levering til annen adresse:
Hvis du ønsker at pakken skal leveres til en annen adresse, må du klikke på boksen «lever til annen adresse». Dersom du tar kontakt med oss ang denne levering husk å oppgi leveringsadressen.
Gaveinnpakning:
Visst du ønsker at ordren skal pakkes som gave og sendes til en adresse, bruk kommentar feltet for å informere oss. Da blir orden gave pakket og sent til ønsket adresse. Vi tar forbehold om levering av gaver de siste 14 dager før jul (pga postens sendingstider).

Garanti:
Vi forholder oss til norsk forbruker lov. Ta kontakt viss du er misfornøyd med ett produkt kjøpt hos oss og vi vil komme til enighet.
Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding til kundeservice@rosenform.no om at du vil påberope deg mangelen. Rosenform vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)
Retur ved reklamasjon:
Om det avdekkes feil eller mangler på en vare kan du reklamere på produktet. For å kunne behandle din reklamasjon ber vi deg om å sende en e-post til kundeservice@rosenform.no med en kort beskrivelse av hva reklamasjoner gjelder. Vennligst oppgi ordrenummer, artikkelnummer og et telefonnummer i e-posten slik at vi kan behandle din henvendelse raskt og effektivt. Legg gjerne ved bilder dersom du har dette tilgjengelig. Vi sender deg en returseddel pr. e-post som du kan skrive ut og lime på pakken for returforsendelse. Alternativt kan vi sende deg en returseddel til din postadresse.

GAVEKORT:
Det er foreløpig ikke mulig å kjøpte gavekort i nettbutikken – dette vil komme senere.
Gavekort kjøpt i vår fysiske butikk kan dessverre ikke brukes i nettbutikken.
TILGODEBEVIS:
Tilgodebevis utstedt i vår fysiske butikk kan dessverre ikke brukes i nettbutikken.
Varer som er kjøpt i nettbutikken og returnert (ved angrerett/reklamasjon) vil det ikke utstedes tilgodebevis men beløpet blir returneres til kortet som er benyttet ved betaling.

Rabattkoder og rabatter
Hva er Rosenforms rabattkoder?
Rabattkoder er koder som brukes for å få rabatt på din ordre. Rabattkoder blir ved noen tilfeller delt ut i nyhetsbrev og kampanjer.
OBS! Du kan bare bruke én rabattkode av gangen.
Hvordan bruker jeg rabattkoden min?
1. Legg til varen(e) du ønsker å kjøpe i handlekurven, og fortsett til kassen.
2. Skriv inn rabattkoden i ruten til høyre på siden.
3. Trykk «Bruk» for å trekke fra rabatten på bestillingen. Beløpet du sparer vil vises i rødt på summen. Fyll i resten av feltene og fortsett videre til trygg betaling. OBS! Om du vil fullføre bestillingen senere, må du skrive inn rabattkoden på nytt.
TIPS: Skriv inn koden akkurat som den står skrevet. Hvis du for eksempel legger til et mellomrom mellom bokstavene så vil koden ikke godkjennes.
IKKE GLEM: Rabatten vil ikke bli trukket fra før du har trykket på «Bruk»-knappen. Om du skriver inn rabattkoden og ikke ser rabatten på «Bestillingsoversikt»-siden, kan du ta kontakt med oss, så guider vi deg videre. Vi kan dessverre ikke trekke fra rabatten etter at kjøpet er gjennomført, dersom du har glemt å skrive inn koden. Vær derfor nøye med å trykke «Bruk» før du fortsetter til betaling.
Jeg glemte å bruke rabattkoden min
Hvis du ikke tastet inn rabattkoden ved utsjekking, så har vi dessverre ikke mulighet til å legge inn koden i ordren din. Vi kan heller ikke justere betalingen senere.
Hvordan påvirker rabattkoder min rett til å returnere en ordre?
Hvis en rabattkode ble inntastet vil din tilbakebetaling bli justert, slik at beløpet gjenspeiler dette. Dessverre kan vi ikke gjenutstede en rabattkode, selv om din originale bestilling returneres til oss.

Hvilken størrelse? Slik tar du de korrekte målene.

Generelle størrelser

Slik måler du:

1 Toppen av skulderen – Mål fra kragebenet.

2 Bysten – Mål tvers over den bredeste delen og over skulderbladene.

3 Midje – Mål rundt der midjen går inn.

4 Hofter – Mål på den bredeste delen.

5 Innside ben – Mål fra toppen av innsiden av beinet fra skrittet til ankelbenet.

Størrelseguide

Bruk tabellen nedenfor for å finne din norske størrelse.
Størrelse 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54
Brystvidde 76 80 84 88 92 96 100 104 110 116 122 128
Livvidde 60 64 68 72 76 80 84 88 94 100 106 112
Hoftemål 84 88 92 96 100 104 108 112 117 122 127 132

 

XXS XS S M L XL XXL XXXL
Norge/Europa 32 34 36 38 40 42 44 46
Italia 38 40 42 44 46 48 50 52
UK/England 6 8 10 12 14 16 18 20
USA 2 4 6 8 10 12 14 16
Frankrike 34 36 38 40 42 44 46 48
Japan 5 7 9 11 13 15 17 19
Australia 6 8 10 12 14 16 18 20

Undertøy

Slik måler du:

Dette gjøres mest nøyaktig uten klær på overkroppen

  • Ta først mål under bysten (altså rundt hele overkroppen, rett under puppene). Stram målebåndet så det blir ganske tett rundt deg, og les av hvor mange cm det ble.
  • Gjør så det samme rundt bysten (altså midt over puppene og rundt ryggen) og les av hvor mange cm det ble.
  • Skriv opp begge målene.

Så sjekker du med tabellen nedenfor.

Mål under bysten BH-størrelse A-cup B-cup C-cup D-cup
68-72cm 70 81-85cm 83-87cm 85-89cm 87-91cm
73-77cm 75 86-90cm 88-92cm 90-94cm 92-96cm
78-82cm 80 91-95cm 93-97cm 95-99cm 97-101cm
83-87cm 85 96-100cm 98-102cm 100-104cm 102-106cm
88-92cm 90 101-105cm 103-107cm 105-109cm 107-111cm
93-97cm 95 106-110cm 108-112cm 110-114cm 112-116cm
98-102cm 100 111-115cm 113-117cm 116-119cm 117-121cm
103-107cm 106 116-120cm 118-122cm 120-124cm 122-126cm
108-112cm 110 121-125cm 123-127cm 129-133cm 127-131cm

Hvilken BH-størrelse er du?

Bruk tallet du kom fram til da du målte under bysten, og finn hvilken kategori du havner innunder i kolonnen til venstre.

Følg så denne raden bortover til du finner den kategorien som passe med målet du tok rundt bysten.

Eksempel: Målte du 80 cm under bysten og 96 cm rundt bysten, er 80 C din korrekte BH-størrelse

Er du usikker kan du sende oss en e-post til kundeservice@rosenform.no så vil vi svare deg etter beste evne så raskt som mulig.

Kommer den kommer….